12-12-12

Idag är det den 12 december 2012, även känt som 121212. Vet inte om jag tycker det är så snygga siffror som typ 070707 var, men det är ju ändå lite häftigt på nåt vis. Däremot tycker jag att det är snyggt när årtal och datum är samma, typ 13-01-13 som kommer vara nästa sånt datum.

Lite onödigt trams så här på förmiddagen är väl aldrig fel. Jag blev klar med stora uppsatsen igår kväll! Och jag känner mig faktiskt ganska nöjd.Det är ovanligt att jag känner mig nöjd, men nu har det alltså hänt 😛

Den här dagen ska jag jobba med den uppsatsen som blev underkänd förra veckan. Gud vad jag inte känner för det, men jag ska försöka väcka lite jävlar anamma och skriva den bästa uppsats som min lärare nånsin har läst. Haha, eller nåt.

Motivationen är i alla fall att jag måste bli färdig senast imorgon för att kunna ta jullov. Jag hoppas nämligen kunna ta bilen norröver på fredag och sen inte komma tillbaka hit före nyår. Hehe 🙂

Annonser

Författare: innehosina

24- årig tjej från Norrland som skriver om allt mellan himmel och jord. Bor i en trea med hund och min blivande man. Pluggar på distans, stickar barnkläder och sjunger högt i duschen. Här i min blogg kan ni läsa om allt detta och en del annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s