Onsdag 6/8 2014

Idag har mina föräldrar varit här en stund. Vi åt lunch ute, bland annat. Och så åkte de vidare på en liten tripp och jag ska vara hundvakt åt deras hund. Deras och deras, han är lika mycket min tycker jag 🙂  Han flyttade in hos oss, åtta veckor gammal, när jag var 16. Men det är klart, numera bor han ju hemma hos mina föräldrar.

Jag funderar i alla fall på att ta med mig båda hundarna och leta efter lite bär. Främst blåbär. Väderleksrapporterna varnar för regn imorgon så det vore väl optimalt att leta lite ikväll. Instagram svämmar över av hallon- och blåbärsbilder och jag behöver några liter till bröllopet.

Annars händer det väl inte mycket här. Termometern visar 30 grader i skuggan. Men imorgon lovar de regn, jag hoppas på det. Gräsmattorna här utanför är alldeles gula, så det kan nog behövas!

Annonser

Författare: innehosina

24- årig tjej från Norrland som skriver om allt mellan himmel och jord. Bor i en trea med hund och min blivande man. Pluggar på distans, stickar barnkläder och sjunger högt i duschen. Här i min blogg kan ni läsa om allt detta och en del annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s