Jag vill bara inte just nu

Borde väl försöka fixa till den där jäkla uppsatsen men det är precis som om alla luft har gått ur mig. Får lite ångest när jag tänker på det. Jag känner igen fasen men just nu känns det bara så himla jobbigt. Ska verkligen försöka bita i och fixa det. Snart.

Startade dagen med en morgonpromenad tillsammans med lilleman. Solen sken för en gångs skull så det var faktiskt riktigt härligt. Eller ja, det brukar väl oftast vara härligt. Sen har jag plockat ihop lite här hemma och startat datorn.. Det är ungefär så långt som jag har kommit. I eftermiddag måste jag baka något eftersom jag har lovat. Vet inte vad jag ska baka dock. Känns väl som ett i-landsproblem i och för sig. Men det jag bakar ska skänkas bort och auktioneras ut så det måste ju vara något som man slipper skämmas för..

Ja, ja, om jag skulle ta och ta tag i den förbaskade uppsatsen då. En timmas effektivt jobb så kanske jag kan lämna den sedan och slutföra till veckan. Håll tummarna!

Annonser

Författare: innehosina

24- årig tjej från Norrland som skriver om allt mellan himmel och jord. Bor i en trea med hund och min blivande man. Pluggar på distans, stickar barnkläder och sjunger högt i duschen. Här i min blogg kan ni läsa om allt detta och en del annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s