Veckans mat 14/2017

En dag senare än vanligt kommer veckans maträtter.

Tomatsoppa med surdegsbröd

När man kokar ihop en hackad gul lök, en burk soltorkade tomater i olja, 500 gram passerade tomater och 2,5 dl matgrädde med lite vatten och grönsaksfond får man en fantastiskt god soppa. Se till att mixar den slät också, så blir den perfekt.
Stekt chorizo med potatismos och sallad 

Veckans snabbmat. Pulvermos. Typ det godaste jag vet  (skämskudde fram).

Stekt lax med broccolimos 

Veckans fisk 🙂 

Sen vet jag inte vad vi hittar på under helgen än. Vi får se. 

Annonser

Författare: innehosina

24- årig tjej från Norrland som skriver om allt mellan himmel och jord. Bor i en trea med hund och min blivande man. Pluggar på distans, stickar barnkläder och sjunger högt i duschen. Här i min blogg kan ni läsa om allt detta och en del annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s