Inte lika tyst längre

Hej bloggen!

Nu har jag äntligen vaknat upp ur dvalan som påsken gett mig. Vi kom hem från stugan igår och idag är mannen iväg på jobb igen. Jag har påsklov hela den här veckan och känner väl att det är rätt så skönt. Jag har liksom behövt det. Jag är fortfarande lite trött och så, men känner på något vis att hjärnan känns skarpare än tidigare, under all trötthet liksom.

Idag har jag en liten fixardag. Jag håller på och fixar med tvätten. Kan säga att jag inte har tvättat på ett tag så det behövs. Har tagit tag i att vika tvätt som är tvättad sen länge. har också skrivit en matlista för en vecka framåt och handlat.

Jag tänkte skriva ihop några inlägg om vår påsk nu också, så att det finns dokumenterat. Sen ska jag rensa bland alla tråkiga papper i våra pärmar, haha. Har stört mig på vår oordning väldigt länge, så jag ska ta tag i det nu när jag har tid tänkte jag.

Hoppas att DU har haft en fin påsk!

Annonser

Författare: innehosina

24- årig tjej från Norrland som skriver om allt mellan himmel och jord. Bor i en trea med hund och min blivande man. Pluggar på distans, stickar barnkläder och sjunger högt i duschen. Här i min blogg kan ni läsa om allt detta och en del annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s